NEDERLANDS

Collega’s gezocht:

Wil je een leuke vaste baan in de horeca? Of zoek je werk naast je studie, geld verdienen in je tussenjaar? Wat je reden ook is, wij zoeken jouw M/V 17 - 67 jaar

We hebben posities vrij in de bar/bediening

Wat vragen wij van je:

Bediening:

  • Beheersing van het Nederlands en Engels
  • Minimaal twee dagen per week beschikbaar. Meer dagen kan ook. Een weekend dag (zaterdag) hoort bij je rooster.
  • Interesse in eten en drinken en in gasten van over de hele wereld, maakt het iedereen graag naar de zin.
  • Vrolijk, weet van aanpakken, blijft rustig als het druk is.

Wat bieden wij je:

  • Een salaris ruim boven het minimum loon + vakantiegeld en vakantiedagen (+ goede fooi)
  • 25% korting als je zelf als gast bij ons komt ontbijten, lunchen of high tea’en
  • Bedrijfskleding (wordt ook door ons gewassen)
  • Je wordt uitgebreid ingewerkt zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt
  • Groeimogelijkheden (als je dat ambieert)
  • Twee keer per jaar een teamuitje
  • Een plek in een loyaal en gezellig team. Ons team bestaat uit jongens en meiden, mannen en vrouwen tussen de 16 en 52 jaar.
  • Je werkt overdag, tussen 08:00 – 18:00, 6 – 9 uur per dag (in overleg, rooster wordt per maand gemaakt). Dus geen nachtwerk, extreem lange dagen, gewoon goed te combineren met school, studie, gezin en een gezellig druk privéleven want dat gunnen wij je ook.
  • Flexibiliteit, we denken met je mee.
  • Ruimte voor eigen inbreng. Heb je een idee, recept voor een nieuwe smoothie, wat dan ook? Leuk, we proberen het graag uit en wieweet komt het op de kaart (zoals al vele gerechten door medewerkers zijn aangebracht).

 

Zelfstandig werkend kok

Onze huidige kok gaat verhuizen dus er komt een unieke positie vrij ins ons team, die van zelfstandig werkend kok (m/v 32-40 uur per week). Bij PIQNIQ draait het om eenvoudige gerechten, maar met een geweldige smaak en eet beleving. Bij elk hapje opnieuw, bij elk gerechtje opnieuw. Dat doen we door dagelijks alles zelf te maken, de soepen, quiches, salades, taarten etc... verse ingrediënten te gebruiken, het steeds iets beter te willen doen, een mooie presentatie (zonder dat het bewust instagramable is, maar omdat we dat zelf mooi en leuk vinden). Heb je al eens gelezen wat anderen van ons vinden, we doen het dan best aardig toch? En het leuke is, dat je de vele positieve feed back van de gasten direct mee krijgt vanwege onze open keuken. Je staat dus in contact met de gasten, te midden van je collega's samen maken we van ieder zijn lunch een ervaring.

Je werkt tussen 08:00 - 18:00, en hebt hulp van een keukenmedewerker. Je bent minimaal 4 dagen inzetbaar waarvan ook de zondag. Overige dagen zijn in overleg en flexibel.

Geïnteresseerd? Of heb je meer vragen? Bel ons of mail je gegevens (een cv erbij is handig) naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. t.n.v. Paulien en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groetjes van je toekomstige collega's Robert, Elsbeth, Myrne, Kevin, Lonneke, Dajour, Karlijn, Kaoutar, Aaf, Suze, Rubi, Bodil en Paulien

020 3203669