Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

PIQNIQ is een bijzonder geschikte ruimte voor een intiem familie diner, afstudeerborrel, verjaardagsfeestje of als dinerlocatie ter afsluiting van een teamuitje.

Piqniq is dagelijks vanaf 17:30 exclusief te gebruiken voor uw (feestelijke) bijeenkomsten.

Zittend hebben wij plek voor 25 personen, staand voor ongeveer 35 personen.

Verjaardagsfeestje

Geen zin in alle drukte thuis, klein behuisd of gewoon leuk om het ergens anders te vieren? Bij Piqniq kun je een tafel reserveren voor een uitgebreide piqniq Tea of reserveer de ruimte ’s avonds exclusief voor jezelf! In overleg maken we er een top avond van!

 

Teamuitje

Na een enerverende dag in Amsterdam is het tijd om lekker te ontspannen met een drankje en een hapje. Wij schenken een mooi glas wijn of koud biertje. Borrelhapjes zullen niet ontbreken! Na een uurtje borrelen kan iedereen zich tegoed doen aan het Piqniq buffet. De avond wordt afgesloten met koffie of thee en verschillende kleine zoete lekkernijen. U heeft de ruimte exclusief voor u zelf, dus ook exclusief de volle aandacht!

 

 

Vrijgezellenfeestje in Amsterdam?

Met de hele groep lekker bijkomen en bijkletsen terwijl de thee en prosecco rijkelijk vloeit. Ondertussen kunnen jullie je helemaal uitleven op alle hartige en zoete lekkernijen die we op tafel zetten. Lekker ongedwongen, met z'n allen op de muurbank aan een lange tafel. Bel ons zodat wij en tafel voor je kunnen reserveren en er een feestje van kunnen maken! Piqniq tea time 17,50 pp.

 

 

Picknicken op een boot of in het park

Onze speciale picknick'manden' zijn ideaal voor een picknick in het park of op de boot. Bestel deze uitgebreide picknick, in overleg komen wij hem ook nog bij je bezorgen. Prijs per persoon v.a. 22,00 (excl. bezorging).


In the Piqture

Wil je echt een bijzonder uitje organiseren? Begin de dag met een professionele fotoshoot in een fotostudio op het NDSM terrein. Na de shoot loop je onder begeleiding van de fotograaf - die ook nog eens gids is!- van naar Piqniq in de Jordaan. Bij piqniq kunnen jullie verder genieten van een uitgebreide high tea, lunch of high wine. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgaaf contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Arrangementen zijn er al vanaf € 60,00!

 

http://www.youtube.com/watch?v=v74lR5bVGYM

Geïntereseerd? Stuur een maitlje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met kort uw wensen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen of langskomen mag natuurlijk ook.