Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

PIQNIQ ALS IN PICKNICK? JA ZOIETS!

PIQNIQ is voortgekomen uit het Franse woord voor picknick; pique nique. Pique betekent 'iets uitkiezen' terwijl nique een 'kleinigheid' betekent.

Het verwijst dus naar de verschillende soorten kleine hapjes die op het kleed zijn uitgestald en waaruit je kunt kiezen. Bij ons hoeft dat niet van een kleedje maar gewoon lekker aan tafel, naar buiten kijkend, met een krantje, een tijdschrift of een gezellige tafelgenoot.

ONTBIJT EN LUNCH
Bij PIQNIQ kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch, koffie of thee met lekkers, verse sapjes, een glas wijn of een lekker biertje.

Stel zelf je ontbijt of lunch samen uit meerdere kleine gerechtjes.

HIGH TEA Gezellig en uitgebreid van een high tea genieten kan ook! De high tea bestaat uit een hartige en zoete gang. Kom proeven van al onze huisgemaakte lekkernijen! Een glutenvrije high tea is voor ons geen probleem.

PICKNICKEN in het park, in je achtertuin of op de boot. Wij verzorgen uiteraard ook picknickmanden. Je kunt bij ons terecht voor een klassieke picknick met vers gebakken baguette, selectie van kaas en vleeswaren, salade van de dag, chipjes, verse fruitsalade, zoetigheidje en flesje detoxwater, met komkommer, citroen en munt. Flesje wijn erbij? Dat kan! Liever een uitgebreide picknick, om je geliefde mee te verrassen bijvoorbeeld? Kies dan voor de luxe picknick met naast de zojuist beschreven items ook nog een hartig gerechtje, huisgemaakte tonijnsalade, lekkere dipjes en een flesje vers geperste jus d' orange. Uiteraard kun je ook deze picknick uitbreiden met een flesje wijn of om het nog feestelijker te maken, een flesje bubbels! Dus geniet van de zomer met een picknickmand van PIQNIQ!

Origineel kado? Picknickmand kado! Wij kunnen elk gewenste bon voor je maken, dus voor een lunch,high tea, maar ook voor een picknick! Kom langs voor jouw perfecte kadobon.