NEDERLANDS

PIQNIQ ALS IN PICKNICK? JA ZOIETS!

PIQNIQ is voortgekomen uit het Franse woord voor picknick; pique nique. Pique betekent 'iets uitkiezen' terwijl nique een 'kleinigheid' betekent.

Het verwijst dus naar de verschillende soorten kleine hapjes die op het kleed zijn uitgestald en waaruit je kunt kiezen. Bij ons hoeft dat niet van een kleedje maar gewoon lekker aan tafel, naar buiten kijkend, met een krantje, een tijdschrift of een gezellige tafelgenoot.

ONTBIJT EN LUNCH
Bij PIQNIQ kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch, koffie of thee met lekkers, verse sapjes, een glas wijn of een lekker biertje.

Stel zelf je ontbijt of lunch samen uit meerdere kleine gerechtjes.

HIGH TEA Gezellig en uitgebreid van een high tea genieten kan ook! De high tea bestaat uit een hartige en zoete gang. Kom proeven van al onze huisgemaakte lekkernijen! Een glutenvrije high tea is voor ons geen probleem. Onze high tea kost 17,50 pp (19,50 voor de glutenvrije variant).

 

Gezocht; nieuwe collega's om ons team te versterken.

Met de zomer voor de deur verwachten wij extra veel gasten die bij ons willen komen ontbijten en lunchen. We zoeken een medewerker bediening (full time en part time, in het weekend min. 1 dag beschikbaar) en een keukenmedewerker (3 of 4 dagen min. 1 weekend dag beschikbaar) die uit wilt groeien tot zelfstandig ontbijt en lunchchef. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje met je CV, en wie weet tot gauw!


Benieuwd wat anderen van ons vinden?
Kijk voor meer dan 2000 reviews op Tripadvisor, Google of Facebook.