NEDERLANDS

PIQNIQ ALS IN PICKNICK? JA ZOIETS!

PIQNIQ is voortgekomen uit het Franse woord voor picknick; pique nique. Pique betekent 'iets uitkiezen' terwijl nique een 'kleinigheid' betekent.

Het verwijst dus naar de verschillende soorten kleine hapjes die op het kleed zijn uitgestald en waaruit je kunt kiezen. Bij ons hoeft dat niet van een kleedje maar gewoon lekker aan tafel, naar buiten kijkend, met een krantje, een tijdschrift of een gezellige tafelgenoot.

ONTBIJT EN LUNCH
Bij PIQNIQ kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch, koffie of thee met lekkers, verse sapjes, een glas wijn of een lekker biertje.

Stel zelf je ontbijt of lunch samen uit meerdere kleine gerechtjes.

HIGH TEA Gezellig en uitgebreid van een high tea genieten kan ook! De high tea bestaat uit een hartige en zoete gang. Kom proeven van al onze huisgemaakte lekkernijen! Een glutenvrije high tea is voor ons geen probleem. Onze high tea kost 17,50 pp (19,50 voor de glutenvrije variant).

 

Gezocht; nieuwe collega's om ons team te versterken.

Als straks de scholen weer beginnen, de zomer overgaat in de herfst en jij niet weet wat je met je tussenjaar aanmoet...dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Per september zoeken wij parttimers en fulltimers die bij ons willen komen werken. We bieden je een fijne werksfeer, flexibiliteit, vrije avonden (je werkt alleen overdag) een goed salaris en daarbovenop een fijne fooi, zeer happy gasten (horen en lezen wij steeds weer). Ons team is een leuke mix van scholieren, studenten, bijna afgestudeerden en 40+ ers (ai, tja het is toch echt zo...). Laat wat je van je horen via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We hopen tot snel! Kijk voor meer info ' bij ons werken'.


Benieuwd wat anderen van ons vinden?
Kijk voor meer dan 2000 reviews op Tripadvisor, Google of Facebook.