NEDERLANDS

PIQNIQ ALS IN PICKNICK? JA ZOIETS!

PIQNIQ is voortgekomen uit het Franse woord voor picknick; pique nique. Pique betekent 'iets uitkiezen' terwijl nique een 'kleinigheid' betekent.

Het verwijst dus naar de verschillende soorten kleine hapjes die op het kleed zijn uitgestald en waaruit je kunt kiezen. Bij ons hoeft dat niet van een kleedje maar gewoon lekker aan tafel, naar buiten kijkend, met een krantje, een tijdschrift of een gezellige tafelgenoot.

ONTBIJT EN LUNCH
Bij PIQNIQ kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch, koffie of thee met lekkers, verse sapjes, een glas wijn of een lekker biertje.

Stel zelf je ontbijt of lunch samen uit meerdere kleine gerechtjes.

HIGH TEA Gezellig en uitgebreid van een high tea genieten kan ook! De high tea bestaat uit een hartige en zoete gang. Kom proeven van al onze huisgemaakte lekkernijen! Een glutenvrije high tea is voor ons geen probleem. Onze high tea kost 17,50 pp (19,50 voor de glutenvrije variant).

 

 

Gezocht: ontbijt- lunch kok

Hoe gaaf is het om al die gasten te zien genieten van wat jij hebt gemaakt, te horen hoe heerlijk ze hebben geluncht, hoe goed hun dag is gestart door bij PIQNIQ te komen ontbijten. Daar wil jij toch deel van uit maken? Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een kok/kokkin die daar elke dag weer voor gaat, die liever niet werkt tot diep in de nacht en op alle bijzondere feestdagen (je werkt 4 dagen tussen 08:00 – 17:30 waarvan 1 weekenddag, met kerst, oud en nieuw en koningsdag ben je lekker vrij). Wel iemand die in de versnelling kan op de momenten dat dat nodig is, die het gaaf vindt om mooie bordjes te maken, alles zelf bereid. Hoor ik snel van je? Mail me je gegevens of vragen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes Paulien, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Kijk voor meer dan 2000 reviews op Tripadvisor, Google of Facebook.